Stokke IL Fotball.

Stokke IL Fotball har ca. 450 medlemmer og 25 lag i alle aldersklasser og for gutter og jenter. Vi er drevet på frivillig basis og er avhengig av at foreldre og foresatte fyller rollene i støtteapparatene rundt lagene. Vi trenger også frivillige til drift av kiosk, anleggsarbeid og diverse, har du lyst til å bidra, ta kontakt med oss, vi har bruk for alle som vil bidra til barn og unge kan ha en meningsfylt aktivitet.

Vi har 2stk. 11'er kunstgressbaner og 2 gode naturgress treningsfelt. I tillegg til både Petanque bane og et lite skateanlegg som også finnes på anlegget. Stokkehallen, hvor håndball og turn har sine aktiviteter er i umiddelbar nærhet, så det er mye aktivitet i og rundt vårt anlegg og mye aktive ungdommer og barn. 

Vi ønsker alle velkomne til å bruke våre anlegg, men må be alle om å behandle anlegget godt, kaste søppel i søppelkasser/kontainere,  rydde mål og annet utstyr etter seg. Organisert aktivitet via Stokke IL har førsterett. 

Hundetrening på våre anlegg er ikke lov, hunden må gjerne være med som tilskuer, men skal da holdes i bånd og det er viktig at man plukker opp etter hunden. All sykkel/skate aktivitet er forbudt på fotballbanene og skal kun skje på asfalt/grusområder.
Varsle? Trykk her for mer info

Hovedsponsor

Sponsorer

Leverandør av utstyr til Stokke IL

Les mer om avtalen her.