Vårsesongens A-kamper 4. div Menn på Stokke idrettsanlegg:

Mandag 18. april kl. 17:00: Stokke 1 - 1 Stag/Fram2 (Målscorer for Stokke: Ulf Kristian Bjønness)

Torsdag 12. mai kl. 19:30. Stokke - Re FK

Torsdag 26. mai kl. 19:30: Stokke - Larvik Turn

Mandag 6. juni kl. 19:30: Stokke - Sandefjord Fotball 2

Torsdag 23. juni kl. 19:30: Stokke - Husøy & Foynland

Åpen kiosk - Velkommen!  TINE FOTBALLSKOLE 2022  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/81/Stokke_IL.gif

20. – 22. juni 

 

Tine Fotballskole er et arrangement for barn i alderen 6 – 12 år, og viktig for breddeaktiviteten i vårt lokalmiljø. Kort om fotballskolen:

  • Fotballskole fra 09:00 – 15:00, men barna kan komme/vil ivaretas fra 08:00 til 16:00 
  • Lunsj med drikke, siste dag griller vi. Frukt 2 ganger daglig. 
  • Åpen kiosk 
  • Deltakeravgift kr 800,-, påmelding senest 13. juni

Trykk her for informasjon og påmelding!

Det legges vekt på god gjennomføring og et inkluderende, trygt, morsomt og lærerikt arrangement for barna våre.  Vi har økonomiske støtteordninger for de som har behov, ta kontakt med ansvarlig for Tine Fotballskole Robin Rasmussen på mobil 91545747 / e-post robras@siv.no

Med sportslig hilsen Stokke IL Fotball / Tine.Stokke IL Fotball.

Stokke IL Fotball har ca. 450 medlemmer og 25 lag i alle aldersklasser og for gutter og jenter. Vi er drevet på frivillig basis og er avhengig av at foreldre og foresatte fyller rollene i støtteapparatene rundt lagene. Vi trenger også frivillige til drift av kiosk, anleggsarbeid og diverse, har du lyst til å bidra, ta kontakt med oss, vi har bruk for alle som vil bidra til barn og unge kan ha en meningsfylt aktivitet.

Vi har 2stk. 11'er kunstgressbaner og 2 gode naturgress treningsfelt. I tillegg til både Petanque bane og et lite skateanlegg som også finnes på anlegget. Stokkehallen, hvor håndball og turn har sine aktiviteter er i umiddelbar nærhet, så det er mye aktivitet i og rundt vårt anlegg og mye aktive ungdommer og barn. 

Vi ønsker alle velkomne til å bruke våre anlegg, men må be alle om å behandle anlegget godt, kaste søppel i søppelkasser/kontainere,  rydde mål og annet utstyr etter seg. Organisert aktivitet via Stokke IL har førsterett. 

Hundetrening på våre anlegg er ikke lov, hunden må gjerne være med som tilskuer, men skal da holdes i bånd og det er viktig at man plukker opp etter hunden. All sykkel/skate aktivitet er forbudt på fotballbanene og skal kun skje på asfalt/grusområder.
Varsle? Trykk her for mer info

Hovedsponsor

Sponsorer

Leverandør av utstyr til Stokke IL

Les mer om avtalen her.