Retningslinjer for organisert aktivitet i Stokke IL Fotball.

Stokke IL fotballgruppe vil tilby organisert aktivitet etter de retningslinjene som er blitt gitt fotballen via fotballens koronaveiledning og FHI, i tillegg har vi laget ekstra retningslinjer som gjelder for trening og kampaktivitet hos oss i Stokke, disse finner dere link til her (Koronaretningslinjer.pdf) Det er viktig at disse retningslinjene følges av alle lag og aktive som velger å ha organisert aktivitet i denne perioden. Ser vi brudd på retningslinjene eller vurderer at aktiviteten allikevel ikke er trygg, så vil styret avslutte all aktivitet med umiddelbar virkning

 

Det vil pga. helsemessige hensyn være frivillig for trenere/støtteapparat for hvert lag om de ønsker å drive organisert trening. Det er viktig at alle vurderer dette nøye. Det vil være samme frivillighet for spillerne og det er viktig at spillerne/foresatte vurderer oppmøte til hver aktivitet.

 

Er man syk skal man ikke delta på aktiviteten og er noen i støtteapparatet syke, så må aktiviteten avlyses, om man ikke kan stille de krav som er til 1 voksen pr. 20 aktive. Er man selv i risikogruppen eller har medlemmer i sin husstand som er i risikogruppen, skal man ikke delta i aktiviteten. 

Det er nå gitt et tilbud til alle lagene om de ønsker å delta på organisert aktivitet, treningstider er oppdatert i menyen: Treningstider i sesong.  

Har dere spørsmål rundt situasjonen kan dere kontakte sportslig leder, Trond Rødningsby eller trenerveileder Morten Hansen.Årsmøtet i Stokke IL Fotball 2020.

Årsmøtet i Stokke IL Fotball ble avholdt mandag 1.mars kl 19. Relevant dokumentasjon fra møtet finner dere her:

Budsjett 2021 fotball - noter.pdf

Budsjett 2021 fotball.pdf

Resultatregnskap og balanse 2020 fotball (1).pdf

Saksliste Årsmøte 2020 Stokke IL fotball.pdf

Årsberetning 2020 Stokke IL fotball.pdf

Årsmøteinnkalling 20.pdf

Årsrapporter lag fotball 2020.pdf

Protokoll årsmøte Stokke IL fotball 2020.pdf


-------------


Styret i fotballen finner du under "kontakt oss"

-----------


-------------
Oversikt våre baner:

Besøksadresse: Rørkollveien 2, 3160 STOKKE

Postadresse: Stokke Fotball, Pb. 189, 3161 STOKKE

------------------------------------------------------------------------Hovedsponsor

Leverandør av utstyr til Stokke IL

Les mer om avtalen her.


Samarbeidsklubber

Levert av IdrettenOnline