Utstyrsbestilling

Vi har en materialforvalter som er veldig serviceinnstilt og yter en formiddabel jobb for oss i Stokke IL fotball og det er vi glade for. Alle utstyrsbestillinger i forbindelse med lagene skal gå via materialforvalter slik at hun tar dette via vår samarbeidspartner Sport1 på Revetal. Det er ikke anledning for å kjøpe utstyr og få tilbake dette som utlegg!

Vi har to måter å bestille utstyr på i klubben, en manuell hvor dere fyller ut skjema som ligger i materialforvalters postkasse i materialrommet. Her kan det fylles ut hva man trenger og det legges i lagets skap så snart det er hentet på Sport1. 

Elektronisk bestilling gjøres ved at dere laster ned exel-filen, fyller ut det dere trenger, og sender denne til: utstyrfotball@stokkeil.no.

Utstyrsliste.xlsx

Standardutrustning for nye lag er minimum en fotball pr spiller, overtrekksvester, kjegler/markører, førstehjelpsveske, drakter, keepertrøye, bag og nøkkel til ytterdør.

Fotballer er standardisert i samarbeid med sportslig utvalg og Sport1, så det er kun de som er tilgjengelig å bestille. 

Materialforvalter henter utstyr på Revetal og fordeler dette ut til lagenes skap, dvs. det kan ta noen dager før utstyret er på plass og dere må ikke endre kode på skapene deres uten å gi materialforvalter beskjed!

Ikke noe utstyr er "til odel og eie". Drakter skal samles inn når de er for små, det samme gjelder vester. For små fotballer leveres også inn for videre bruk.