STOKKE IL FOTBALL - SAMARBEIDSPARTNERE

Ønsker din bedrift å være med på å løfte Stokke Idrettslag og fotballgruppa videre? Vi skreddersyr en avtale etter deres ønsker. 
Ta kontakt på fotball@stokkeil.no.


HOVEDSPONSOR


Meny Stokke ligger sentralt i Stokke sentrum. De tilbyr ferskvaredisker med stort utvalg av varm ferdigmat, kjøtt, fersk fisk, skalldyr og håndskåret ost.
I tillegg har de fristende frukt og grønt, samt kolonial. Fotballgruppa setter stor pris på bidraget fra Meny Stokke.

SPONSORER

FOLKSOM er en eiendomsutvikler med genuin entusiasme for by- og stedsutvikling. Vi investerer i prosjekter på sentrale knutepunkt med stort utviklingspotensial. 


Arnadal Anlegg er et ingeniør- og entreprenørfirma som utfører gravearbeid innen vei, vann og avløp på det sentrale Østlandet. Hos dem finner man en moderne maskinpark samt kompetente medarbeidere. 

Gurusoft er innovativt programvareselskap med godt over 400 kunder, 40 ansatte og hovedkontor i Sandefjord. De leverer brukervennlige løsninger med fleksibilitet og skalerbarhet som få kan konkurrere med.
 


Byggmakker er en av Norges ledende byggevarekjeder. De har utsalgssteder over hele landet og selger til både forbrukermarkedet og proffmarkedet. Dyktige fagfolk, produkter av høy kvalitet og gode priser. 


Fagstål AS er en produksjonsbedrift med dyktige medarbeidere, hvor all produksjon skjer i eget verksted i Stokke med god nærhet til østlandsområde. Blant tjenestene finner man komplette stålkonstruksjoner. fasade, tak, trapper og rekkverk.


SAMARBEIDSPARTNERE

Byggmester Bjørn Gjerløw ASLevert av IdrettenOnline